WC verstopt Rotterdam, MMA Loodgieter Rotterdam helpt direct

Is uw wc verstopt of bijna verstopt? Op deze pagina vindt u tips. Wilt u direct hulp? Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, klaar om uw wc verstopping te verhelpen.

WC verstopt Rotterdam, wat kunt u zelf proberen

Bij een wc verstopping is het van belang dat de verstopping los komt zodat deze kan worden doorgespoeld of uit de wc kan worden getrokken. Deze 2 tips kunt u toepassen om uw wc verstopping zelf te verhelpen.

WC verstopt Rotterdam advies 1. U kunt met een metalen kledinghanger een haak maken. Let goed op, de punt van het haakje is scherp en kan het porselein van uw verstopte wc beschadigen. Als dit gebeurd is dit niet direct een probleem maar bij jaren gebruik kan dit consequenties hebben. Dek bij voorkeur de punt af met een stukje doek. Zorgen het doek goed vast zit. Probeer nu met de haak de verstopping te pakken te krijgen door ronddraaiende bewegingen te maken. Heeft u de verstopping te pakken? Trek deze rustig naar u toe.

WC verstopt Rotterdam advies 2. U kunt met een plopper/ontstopper aan de gang gaan. Zorg er altijd voor dat het rubber deels onder water staat en goed afsluit. Zonder een goede afsluiting mist u een substantieel deel van de kracht die u op de verstopte wc kunt oefenen. Wanneer u gaat werken met de plopper maak dan een rustige beweging omlaag en een krachtige beweging omhoog. Veel succes. Wanneer dit niet werkt zouden wij u adviseren ons in te schakelen. Wij helpen u graag.

Wc verstopt Rotterdam, welke effecten heeft dit op de rest van het riool?

MMA Loodgieter Rotterdam ontstopt dagelijks wc’s zonder dat er een groter rioolprobleem is. Mocht het zo zijn dat er een rioolprobleem is, dan is dit vaak te wijten aan een technisch probleem. Hierbij kunt u denken aan een verzakking of een wortel die door de rioolbuis groeit. Ditzelfde geldt overigens ook voor verstoppingen in een afvoer. Een technisch dieper liggende verstopping is, vanuit ons advies, een klus waarvoor het wenselijk is om een specialist in te schakelen.

Ontstoppingen is een van onze specialiteiten

Onze loodgieters zijn dermate goed opgeleid dat zij specifiek worden bijgeschoold tot een ontstoppingsspecialist. Onze loodgieters hebben een volledig uitgeruste bus, met de juiste apparatuur, waardoor zij in staat zijn zelfstandig iedere verstopping op te lossen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ontstoppingen. Het gebeurd ook vaak dat wij door een collega loodgieter uit de branche worden ingeschakeld om te ondersteunen bij een rioolverstopping. Onze bussen zijn uitgerust met professionele rioolveren, sproeikop installaties die aangesloten zijn op een generator in de bus.

Wat nou als wij niet direct voor uw deur kunnen parkeren? Dit is voor ons geen enkel probleem. Onze waterleidingen zijn op afstand in te zetten. Wij zijn met ons gereedschap ook in staat om meerdere huizen tegelijk te ontstoppen.

Ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam heeft een befaamde rioolservice in Rotterdam. Veel horeca kunnen wij tot onze vaste klanten rekenen. Zij weten namelijk welke service zij in huis halen bij riool ontstoppen Rotterdam. Is uw riool verstopt? Onze website staat vol tips en adviezen hoe zelf verstoppingen kunt oplossen, maar wij helpen u ook graag zelf.

WC verstopt Rotterdam, u wilt met spoed een specialist? Maak gebruik van onze spoedservice

Ontvang ik ook garantie op een spoedklus? MMA Loodgieter Rotterdam staat achter alle werkzaamheden die zij uitvoeren, daarom bieden wij u de MMA garantie. Deze geven wij zodat u de garantie heeft dat wij een duurzame oplossing hebben aangebracht. Wij ontstoppen in Rotterdam dagelijkse basis verschillende soorten afvoeren.

Zijn jullie echt altijd bereikbaar? Onze spoedservice bij een wc verstopping is altijd beschikbaar. Schroom niet om contact op te nemen, u bent echt niet de enige in deze situatie. Ons loodgietersbedrijf is volledig ingericht op werkzaamheden buiten kantooruren. Dag en nacht staat wij voor iedereen klaar in Rotterdam en omgeving. Dus is uw wc verstopt in Rotterdam? Wij komen dezelfde dag nog bij u op locatie. Bel ons nu en bent spoedig van uw verstopping af.