Rioolservice Rotterdam voor het beste resultaat3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

De rioolservice van MMA Loodgieter Rotterdam staat altijd klaar. Onze vestiging in Rotterdam helpt u direct! Op al onze werkzaamheden ontvangt u garantie.

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.

Rioolservice Rotterdam, wat kunt u zelf proberen bij stank in huis?

Voordat u overgaat tot het inschakelen van een specialist kunt u altijd nog proberen zelf iets te doen aan een verstopping of een rioolprobleem. Heeft u alles uit de kast gehaald of wilt u gewoon goed worden geholpen? Wij zijn u graag van dienst. Wilt u zelf actie ondernemen? Hieronder leest u tips en adviezen wat u zelf kunt doen.

Rioolservice Rotterdam tip 1: Heeft u last van stank in uw huis en heeft stadswarmte? Kunt u nagaan waar de stank vandaan komt? Wanneer het uit uw kast komt waar uw warmtewisselaar hangt dan moet deze allereerst vrij hangen. De warmtewisselaar moet voldoende kunnen koelen en ontluchten. Is dit niet het geval, dan kan het zomaar zijn dat de kast vrij maken het probleem verhelpt.

Rioolservice Rotterdam tip 2: Is er in de kast van de warmtewisselaar een ontluchtingspijp? Vul deze dan opnieuw met water. Bij voorkeur giet u hier een half kopje olie op waardoor deze als een vliesje over het water komt te liggen. Olie drijft namelijk op water.

Hebben bovenstaande acties het gewenste resultaat? Dan is het nu aan u de taak de kast van de warmtewisselaar niet als berging te gebruiken. Blijft de stank in huis alsnog? U kunt onze hulp hiervoor inschakelen.

Rioolservice Rotterdam, dit kunt u zelf doen bij een verstopping

Het is belangrijk om te weten of 1 afvoer niet doorloopt of dat er meerdere niet doorlopen. Loopt er 1 afvoer niet door? Lopen er meerdere afvoeren niet door? Schakel dan direct een vakkundige loodgieter in. Is het toch een enkele verstopping dan kunt u dit proberen.

Rioolservice Rotterdam tip 3. Wanneer uw keukenafvoer niet meer doorloopt kunt u proberen eerst met een rioolveer een klein gaat te prikken in de verstopping. Is dit gelukt heel fijn. Bij een hardnekkige verstopping zal een simpele rioolveer niet veel uithalen op de lange termijn.

Rioolservice Rotterdam tip 4: Probeer met uw rubberen plopper (deze moet onder water staan een vacuüm kunnen trekken) de verstopping te ontstoppen. Onthoud dat u meer kracht zet bij het naar boven trekken van de plopper dan bij de duwende beweging. Verneemt u geluid uit een afvoer van bijvoorbeeld uw vaatwasser, probeer dan deze afvoer met een vochtige doek zo luchtdicht te maken. Alleen op deze manier kunt u een goed vacuüm trekken.

Rioolservice Rotterdam verder gebruik van de rioolveer

Het beste moment om met een dunne rioolveer zelf een verstopping op te lossen, is als de verstopping begint te komen. Uw leiding laat dit doorgaans ruimschoots van te voren weten, door minder goed door te lopen. Stop de rioolveer diep mogelijk in uw afvoer en duw en trek deze herhaaldelijk als de veer in ur afvoer zit. Zit er een hendeltje op, probeer de veer helemaal in de leiding te stoppen en dan pas te draaien.

Herhaal dit proces zo vaak en lang mogelijk. Spoel na deze handelingen een volle emmer of gootsteen water ineens door de leiding. Loop deze weer snel door, dan heeft u uw werk goed gedaan.

Rioolservice Rotterdam heeft een spoedservice

Onze rioolservice Rotterdam is er met een spoedservice voor iedereen. Hulp is dus onderweg. Het enige wat u even moet doen is bellen. U kunt bellen voor een spoedklus te melden of om een afspraak te maken. Wij zijn een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in Rotterdam. Wij ontstoppen in Rotterdam dagelijks meerdere verstoppingen. Op al onze ontstoppingen geven wij garantie. Mocht het zo zijn dat een verstopping binnen de garantieperiode terug komt, dan lossen wij de verstopping kosteloos op. Daarom bieden wij als lokaal loodgietersbedrijf deze garantie.

Wat houd een spoedservice in? Onze spoedservice houd in dat wij 365 dagen per jaar dag en nacht klaar staan in Rotterdam en omgeving. Wij hebben altijd een loodgieter die klaar staat, 24 uur per dag. Is uw riool verstopt en moet uw riool in Rotterdam van riool reiniging worden voorzien? U kunt ons uw probleem laten verhelpen. Wij komen dezelfde dag nog op locatie. Heeft u gewoon een verstopte afvoer? Ook hiervoor kunt u gewoon onze spoedservice in Rotterdam bellen. Bel nu 085-0188199.