Over MMA Loodgieter Rotterdam3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

MMA Loodgieter Rotterdam is sinds februari 2019 een vast onderdeel van de MMA Groep. Rotterdam is een prachtige stad waar wij als loodgieter al jarenlang actief in zijn. Pas in 2019 hebben wij ervoor gekozen een goede samenwerking op te zetten met MMA.

Vanuit onze ervaring kunnen wij worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden. De lichten wij verder uit op onze website.

Wij leveren dezelfde kwaliteit zoals iedere MMA loodgieter dat doet. Wij hebben ook allemaal dezelfde uitrusting. Het voordeel van deze uitgebreide uitrusting is dat wij ervoor kunnen zorgen dat wij ook concullega’s ondersteunen in hun werkzaamheden.

Wanneer wij op locatie komen gaan wij zo snel mogelijk aan het werk. Dit is immers wat u wilt als u belt voor een spoedklus toch? Wij begrijpen dit als geen ander. Omdat wij intern zijn bijgeschoold tot de kwaliteit van MMA en de garantie bieden, kunt u ervan uitgaan dat wij altijd kwaliteit leveren.

U kunt verder op onze website allemaal handige tips en adviezen vinden. Onder de categorie nieuws houden alle loodgieters van MMA elkaar op de hoogte van eventuele leuke werkzaamheden die zij hebben uitgevoerd en welke tips hieruit voortkomen.

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.