Ontstoppingsbedrijf Rotterdam de beste service3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

Komt je er niet uit? Schakel ons ontstoppingsbedrijf Rotterdam in. Altijd garantie op iedere ontstopping.

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam altijd garantie op ons werk

Wij zijn dermate overtuigd van onze werkzaamheden, dat wij altijd garantie geven op ons werk. De garantievoorwaarden kunt u op onze website vinden. Als lokaal loodgietersbedrijf is het van belang om achter je werkzaamheden te staan. Doordat wij in Rotterdam zijn gevestigd kunnen wij snel anticiperen op eventuele garantiekwesties in de regio Rotterdam. Bij een verstopt toilet, verstopte afvoer en riolering geldt allemaal dezelfde ontstoppings-garantie. Wilt u dat wij direct uw riool ontstoppen in Rotterdam dan kunt u ons bellen op

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam onze spoed ontstoppingsdienst

Onze spoedservice is er altijd en voor iedereen. Ook in de nachten helpen wij u graag van uw verstopping af. Wanneer u ons belt streven wij ernaar om binnen 30 minuten op locatie te zijn. Bij een verstopt riool, verstopte afvoer of een wc verstopping, onze rioolservice Rotterdam is altijd beschikbaar. Omdat wij werken in het havengebied en Rotterdam RIjnmond weten wij hoe wij particulieren en industrie moeten helpen.

U schrijft dat u altijd beschikbaar bent. Is dat echt 24 uur per dag 7 dagen per week? Ja 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar.

Voordelen van MMA Loodgietersbedrijf als ontstoppingsbedrijf Rotterdam:

  • Snel en accuraat
  • Duurzame oplossingen
  • Transparant door onze tarieven op de website
  • Professioneel en pragmatisch
  • Alle benodigdheden altijd bij ons
  • Ook voor lekkende kranen
  • Ook voor nieuw leidingwerk

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam tips na een afvoerreiniging

Wij adviseren al onze klanten, via deze weg, hoe iedereen zelf de leidingen zo schoon mogelijk kunnen houden. Wanneer u maandelijks een volle emmer water of een volle gootsteen water ineens door de leiding spoelt worden door de kracht hiervan veel vuil meegenomen. Zo kunt u dus zelf preventief onderhoud plegen. Wanneer u dit een keer verzuimd om te doen is dat uiteraard geen probleem. Het is echter wel dat het hierdoor mogelijk is om een nieuwe verstopping jaren uit te stellen.

Dit proces kunt u uiteraard ook samen met de eerste tip van ons toepassen. Het natuurlijke ontstoppingsmiddel kunt u gewoon maandelijks door uw leiding spoelen. Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Tip Misschien ten overvloede maar spoel absoluut geen pannen vet, soep of olie door de afvoer.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam tip: Wanneer u een pannenlikker gebruikt bij het afruimen kunt u veel vuil van de borden verwijderen. Deze tip komt uit de spoelkeuken van een professioneel restaurant. Door het gebruik van het stukje rubber veegt u bijna uw borden helemaal schoon. Dit vuil hoeft niet meer door uw afvoer of door uw vaatwasser heen. Een pannenlikker is gewoon te koop bij de Blokker of de Action.

MMA Loodgieter Rotterdam is onderdeel van de MMA Groep

Wij zijn een trots nieuw onderdeel van de MMA Groep. Ons ontstoppingsbedrijf is een franchise en is daarmee wel echt een lokaal loodgietersbedrijf in de regio Rotterdam Rijnmond. Uiteraard hebben onze loodgieters de ervaring reeds opgedaan in loondienst. Binnen de MMA groep worden wij getraind en bijgeschoold. De vakkundige manier van werken staat altijd voorop.