Afvoer Verstopt in Rotterdam? Wij staan 24/7 voor u klaar!3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

MMA Loodgieter Rotterdam is ontstaan vanuit de ambitie om het beste loodgietersbedrijf uit de regio te worden. Op deze pagina vindt u adviezen bij de verschillende werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren.

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.

MMA Loodgieter Rotterdam een lokaal loodgietersbedrijf

MMA is geruime tijd actief in de regio Haarlemmermeer en is in die regio het beste loodgietersbedrijf. Deze ambitie hebben wij met MMA Loodgieter Rotterdam ook. Wij informeren onze potentiële klanten graag over de pragmatische oplossingen die men zelf thuis kan uitvoeren bij de verschillende werkzaamheden.

Loodgieter Rotterdam tips en trics

Op deze pagina geven wij een aantal tips bij de werkzaamheden die wij ook kunnen uitvoeren. Mocht u er niet in slagen om zelf tot een oplossing te komen, dan kunt u altijd gebruiken van onze rioolservice of spoedservice.

Loodgieter Rotterdam tips bij een verstopte afvoer: Bel ons direct op. Een verstopte afvoer moet je aanpakken met professioneel gereedschap!

Loodgieter Rotterdam tip bij een verstopte wc

Wat kunt u zelf doen aan een verstopping in uw wc. Heeft een u een metalen kledinghanger in huis die u kunt inzetten? Maak hier dan een lange haak van. U kunt met de haak proberen de verstopping te pakken te krijgen door de haak in uw wc te stoppen en rond te draaien en de haak naar u toe te trekken. Heeft u iets gevoeld? Dan kunt u net als bij de afvoer verstopping de rubberen plopper gebruiken. Lees hierboven hoe u deze kunt inzetten.

Loodgieter Rotterdam tip bij meerdere afvoeren die niet doorlopen

Dan zit er waarschijnlijk een verstopping in uw riolering. Dit hoeft niet direct te betekenen dat er een technisch mankement is. Doorgaans betreft het hier een verstopping waar u een specialist bij moet halen.

Loodgieter Rotterdam tip bij een kleine lekkage

Treft u een lekkage aan? Een lekkage kan meerdere factoren hebben. Het probleem hiermee is dat deze zichzelf niet oplost. Een lekkage kunnen we niet zomaar tips voor geven omdat deze enorm uiteenlopende oorzaken kunnen hebben. Wij hebben we een tip voor bijvoorbeeld een lekkage in uw bitumen. Stel dat u een scheur heeft in uw bitumen en u kunt hier goed bij, dan kunt een seal of rubber seal product halen. Smeer deze een in een goede laag over de scheur of het gat en herhaal dit proces eventueel. Met dit product kunt u snel verdere lekkage voorkomen en heeft u wat meer tijd om te kijken naar een echte oplossing. MMA Loodgieter Rotterdam heeft alle expertise om u goed te helpen.

Loodgieter Rotterdam tips bij uw cv installatieFavicon MMA Rotterdam

Heeft u problemen met uw cv installatie, geiser,centrale verwarming of boiler in de vorm van een storing of een geluid uit uw machine, dan raden wij u aan het handboek van de machine erbij te pakken. Een storing bij een dergelijk apparaat moet u heel serieus nemen. Deze meldingen zijn vanwege veiligheid ingebouwd. Op het internet kunt u de meeste handboeken vinden.

Loodgieter Rotterdam tip bij een lekkende kraan

Heeft u een lekkende kraan of een mengkraan? Het is dan van belang doordat u de kraan los wilt halen om de hoofdkraan in de meterkast dicht te draaien. Test de waterdruk door de kraan open te zetten. Komt er geen water uit de kraan, dan is de druk eraf en kunt u beginnen aan het demonteren van de kraan. Wanneer de kraan los is kunt u controleren of de afdichtingstape er is en de staat van de rubberen ring. Wanneer de rubberen ring schade heeft dient u een nieuwe ring te kopen. Plaats de ring terug en doe voor de zekerheid wat nieuw afdichtingstape om het schroefdraad. Monteer de kraan weer. Draai de hoofdkraan open en hopelijk is de lekkende kraan gestopt met lekken. Indien deze nog steeds lekt kunt u een nieuwe kraan aanschaffen.

Waar kunt u ons allemaal voor inschakelen?

MMA loodgieter Rotterdam staat voor u klaar om onderstaande werkzaamheden vakkundig te installeren, repareren of te vervangen:

  • Verhelpen van een verstopping in afvoer of riolering
  • Reparatie van uw riool

Wanneer u met ons belt zorgen wij ervoor dat er altijd een van onze eigen professionele loodgieters op locatie komt. Wij waarderen uw vertrouwen wanneer u ons inschakelt en zullen ten alle tijden zelf op locatie komen. Onze loodgieters zijn onze vakmannen die wij intern altijd bijscholen, bijvoorbeeld als het gaat om de tak cv monteurs. Met hun jarenlange ervaring werken ze in de gehele regio van Rotterdam en omstreken. Heeft u geen warm water? Bel ons gerust, warm water is geen luxe maar een noodzaak.

MMA Loodgieter Rotterdam spoedservice

Onze spoedservice staat dag en nacht voor u klaar. Onze loodgieters zijn zo snel mogelijk op het juiste adres en meteen aan de slag. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar dag en nacht bereikbaar. 24/7 bereikbaar voor direct contact. Alle klussen die wij uitvoeren rust garantie op.

De MMA garantie geven wij ook op onze ontstoppingswerkzaamheden. Komt de verstopping terug binnen de garantieperiode, dan komen wij kosteloos langs om de verstopping nogmaals te verhelpen. Dit gebeurd in de regel nooit.

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.