Loodgieter Rotterdam Zuid voor alle verstoppingen3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

Ons loodgietersbedrijf is dagelijks werkzaam in Rotterdam Zuid en is 7 dagen per week beschikbaar. U ontvangt altijd garantie op onze werkzaamheden.

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.

Loodgietersbedrijf Rotterdam Zuid een overzicht van onze werkzaamheden

Onze loodgieters zijn in staat om stand alone de meest voorkomende klussen af te ronden. Toch werken wij geregeld in duo verband. Alle loodgieters werkzaam voor onze vestiging in Rotterdam zijn professionele vakkundige loodgieters. Wilt u een nieuwe cv ketel laten plaatsen? Wij installeren geregeld nieuwe ketels, boilers of plegen hier onderhoud aan. Ook repareren wij dergelijk cv installaties. Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen en wilt u ons inschakelen voor het verleggen van leidingwerk of het verhangen van een radiator? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij dit soort klussen ook snel en vakkundig voor u oppakken.

Werkgebied Loodgieter Rotterdam Zuid

Ons werkgebied is geheel Rotterdam Zuid. In de wijk Feijenoord zitten we vaak in de wijken Feijenoord, Noordereiland, Vreewijk, Bloemhof, Hillesluis, Katendrecht, Afrikaanderwijk, Kop van Zuid en Kop van Zuid-Entreport. In stadsdeel Charlois zitten we vaak in Tarwewijk, Carnisse, Zuidwijk, Oud-Charlois, Wielewaal, Zuidplein, Pendrecht, Zuiderpark en Heijplaat. In Stadsdeel IJsselmonde zitten we dagelijks in Oud-IJsselmonde, Lombardijen, Groot-IJsselmonde, Beverwaard, Pernis en Rozenburg.

Met enige regelmaat zijn wij ook in Hoogvliet aan het werk. Wij zijn dan ook bekend in de wijken Oudeland, Nieuw Engeland, Tussenwater, Westpunt, Hoogvliet-Zuid (Middengebied, Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek).

Onze spoedservice loodgieter Rotterdam Zuid

Warm water is geen luxe. Het is een noodzaak. Een wc verstopping is een spoedklus en ga zo maar door. Onze loodgieters werken in wisseldiensten zodat wij 7 dagen in de week klaar staan voor onze klanten. Wij zijn altijd snel ter plaatse. Wij werken altijd tegen scherpe prijzen. Deze kunt u ook op onze website aantreffen.

Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, 24/7 en 365 dagen per jaar. Heeft u een loodgieter nodig buiten kantoortijden? Bel gerust, wij zijn hier op ingesteld. Bij MMA Loodgieter bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden. Al onze loodgieters zijn volledig uitgerust zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij maar 1 keer op locatie hoeven te komen. Met onze MMA garantie bent u ervan verzekerd dat wij onze werkzaamheden altijd perfect uitvoeren. Bel nu 085-0188199