Loodgieter Rotterdam Delfshaven, Overschie en Kralingen alleen voor verstoppingen 3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

MMA loodgieter Rotterdam is bekend in alle stadsdelen. Wij staan dag en nacht klaar voor industrie en particulieren. Wij zijn sinds mei 2019 alleen nog maar beschikbaar voor verstoppingen!

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.

Loodgieter Rotterdam Overschie

Wij ontstoppen voor gemeente industrie en particulieren in Overschie de oude dorpskern, Kleinpolder, Noord-Kethel, Schieveen, Zestienhoven en Landzicht. Ons netwerk weet ons daar altijd goed te vinden en zijn hier wekelijks om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Ons specialisme in ontstoppingen betekent, dat wij ook door concullega’s worden ingeschakeld. Onze loodgieters zijn de best uitgeruste loodgieters als het gaat om ontstoppingen.

Loodgieter Rotterdam Delfshaven

In de industrie zijn wij ook een bekend gezicht. Omdat wij door onze apparatuur in staat zijn om ook verstoppingen op grote afstand op te lossen worden wij hier geregeld voor ingezet. Onze loodgieters zijn vaak te vinden in Delfshaven, Bospolder, Tussendijken, Spangen, Nieuwe Westen, Middelland, Schiemond, Witte Dorp en Oud-Mathenesse. Op al onze ontstoppingen geven wij de MMA garantie. Mocht er onverhoopt beroep worden gedaan op onze garantie, kunnen wij snel schakelen. Dit komt omdat wij daadwerkelijk in Rotterdam zijn gevestigd.

Loodgieter Kralingen Crooswijk

Onze ervaren loodgieters zijn dagelijks werkzaam in de wijken Struisenburg, De Esch, Kralingen-Oost, Kralingen West, Oud-Crooswijk, Nieuw-Crooswijk en Rubroek. De woningen zijn soms wat ouder en daar komen we wel eens achterstallig onderhoud tegen. Omdat wij altijd ruim zijn uitgerust kunnen wij altijd snel schakelen en onze opdrachten direct uitvoeren. De veranderingen in de wijken maken dat wij vaak nieuwe gezichten zien. Onze bekendheid zijn we hard voor aan het werk.

Loodgieter Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek

Onze loodgieters streven er naar om binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Onze goed opgeleide loodgieters werken alle dagen in de week en komen na een melding zo snel mogelijk naar u toe. Maar daarover straks meer. Wanneer er een loodgieter in Rotterdam Kralingen aan het werk is pakken we op de route vaak de klussen mee in Molenlaankwartier, Terbregge, Hillegersberg-Zuid, Hillegersberg-Noord of Schiebroek. Wij kunnen uiterst efficiënt te werk gaan. Dit ook wel een vereiste de grote regio Rotterdam. Bel ons direct voor een afspraak te maken. Heeft u een spoedklus? Maak gebruik van onze spoedservice.

Loodgieter Rotterdam Spoedservice

Heeft u last van een lekkage, verstopping of probleem met uw cv ketel? Wij zijn volledig ingericht op een service waarbij wij 24 uur per dag klaar staan. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Onze spoedservice is 365 dagen per jaar beschikbaar. Wij kunnen daarom goed rekening houden met uw agenda. Wilt u een cv ketel door ons laten plaatsen? Maak dan gerust een afspraak. Voor spoedklussen neem contact op en u bent binnen enkele ogenblikken van uw probleem af.