Loodgieter Rotterdam Alexander, ook als u geen gouden sifon heeft3 maanden garantie op alle werkzaamheden van MMA Loodgieter Rotterdam

Bent u niet met een zilveren lepel geboren? Onze loodgieters ook niet. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een duurzame oplossing. Wij verhelpen enkel nog verstoppingen!!

Hier vind je transparant onze tarieven. Voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij onze tarieven altijd nog even met je door. Wel zo eerlijk en zo sta je niet voor verrassingen. Bel direct met 085-0188199.

Loodgieter Rotterdam Alexander, een koninklijke behandeling

Wij werken dagelijks in de wijk Rotterdam Prins Alexander. Wij zijn een bekende loodgieter in Rotterdam Prins Alexander omdat wij altijd kwaliteit en service leveren. Wij hebben de ambitie om online de beste loodgieter in Rotterdam te worden. Alleen op deze manier kunnen wij onze lange termijnvisie nastreven. Heeft u een loodgieter nodig die met een lekkage, verstopping of installatie moet helpen? Wij zijn u graag van dienst.

Wij werken veel in de wijken ‘s-Gravenland, Kralingse Veer, Prinsenland, Het Lage Land, Ommoord en Varenbuurt, Zevenkamp, Oosterflank, Nesselande en uiteraard in de regio. Heeft u geen warm water of nieuw sanitair wat aangesloten moet worden? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben altijd een scherpe prijs en lage voorrijkosten. Onze tarieven vind u op onze website. Heeft u een spoedopdracht? Daar zijn wij volledig op ingericht. Lees hier meer.

Wij zijn onderdeel van de MMA Loodgieter groep. Intern worden wij opgeleid en bijgeschoold waar nodig. Klanttevredenheid is de belangrijkste pijler in onze organisatie.

Onze spoedservice voor Rotterdam Alexander

Onze loodgieter in Rotterdam is met de Alexander 24 uur service, dag en nacht bereikbaar. Onze spoedservice is 365 dagen per jaar beschikbaar.Heeft u problemen met uw cv ketel, een verstopping of een lekkage? Wij streven ernaar binnen 30 minuten ter plaatse te zijn.

Heeft een verstopte wc? Bel ons gerust op ieder moment van de dag. Juist voor dit soort problemen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week actief. Wij zijn altijd bereikbaar voor alle spoedkwesties. Alle loodgieters zijn standaard volledig uitgerust en hebben een grote hoeveelheid materialen bij zich om zo een one stop shopping model te hanteren. Als u ons midden in de nacht laat komen, is het immers fijn dat u niet 2 keer rekening hoeft te houden met ons bezoek. Wij streven er naar om iedere klus in 1 keer snel en vakkundig te voltooien.